Anouschka is een P&O-er met ballen!

     
Anouschka is een zeer betrokken en fanatieke HR Manager en ik heb altijd prettig met haar samengewerkt. Met haar enorme hoeveelheid aan kennis weet zij uitstekend te adviseren op het gebied van HR-oplossingen en personeelsvraagstukken. Anouschka is professioneel, gedreven en punctueel. Haar kennis en ervaring maken Anouschka tot een toegevoegde waarde in mijn netwerk.

    
Door het vertrek van onze eigen P&O medewerker, zochten we ondersteuning op het gebied van HR beleid. Anouschka heeft ons daarbij geholpen door onder andere het compleet reviewen van onze personeelsgids en het ondersteunen van leidinggevenden bij verzuimzaken. Daarnaast was ze een prettige gesprekspartner op het gebied van interne communicatie. Uiteindelijk hebben we met haar hulp de draad zelf weer kunnen oppakken. 

     
Ik heb Anouschka leren kennen als een bevlogen HRM’er met veel kennis en passie voor haar vak. Ze heeft op een bijzondere wijze wet- en regelgeving weten om te zetten naar een pragmatische aanpak voor haar klant. De HR-ondersteuning die ze levert, past prima in het gedachtengoed zoals wij dat voorstaan. De 3.0 gedachte waarin de klant en de tevreden medewerker centraal staan.

    
Sinds een jaar werken wij met Trubkin HRM coaching & advies op het gebied van personeelszaken. De meerwaarde voor ons bedrijf NED fire & security is dat wij breed advies krijgen over de aanpak van personeelszaken binnen ons bedrijf. Omdat veel HRM zaken goed uitgezocht dienen te worden is professioneel advies dat klopt essentieel. Als sparringpartner op dit gebied heeft Anouschka haar meerwaarde zeker bewezen voor ons.

    
Anouschka is een resultaatgerichte HR-professional met oog voor de belangen van werkgever en werknemer. Ze weet de voorwaarden te scheppen, waarbij de doelstellingen van de organisatie te vertalen zijn naar persoonlijke doelstellingen van medewerkers. Daarnaast draagt haar ondersteuning bij aan een stabiele afdeling. Haar werkstijl hierbij is transparant en daadkrachtig. Dit is hoe ik Anouschka heb ervaren. Zo af en toe heb ik ook gezucht ‘moet dat allemaal zo’, maar het was mooi om te zien hoe deze aanpak zich reflecteerde in de ontwikkeling van mensen. Dat was mooi om te ervaren. Dankjewel.

     
Anouschka spreekt mijn taal en komt met praktische oplossingen, in plaats van met nietszeggende modellen en theorieën. Ze denkt echt met me mee, haar advies is duidelijk en ik kan er direct mee aan de slag.