Trubkin Personeelsadvies

Laat je succes niet afremmen door jouw personeel!

- Anouschka Trubkin

Kies voor

  • groei van je medewerkers en je bedrijf
  • passend advies bij personele uitdagingen
  • betere prestaties en een lager ziekteverzuim
  • een groot professioneel netwerk

Ik

  • heb veel kennis en ervaring op HR-gebied
  • ben een betrokken partner voor bedrijven
  • luister goed en stel de juiste vragen
  • breng balans in verschillende belangen

Mijn naam is Anouschka van den Boom-Trubkin

Ik werk sinds 1998 binnen het vakgebied personeelsmanagement.
Als intercedent, P&O-adviseur en HR-manager heb ik in verschillende branches veel ervaring opgedaan met alle facetten van het vak. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot een professional op het gebied van HRM met specialisatie op verzuimregie en talentmanagement.

Na een commerciële opleiding (HEAO-IBL) heb ik een HR-opleiding gevolgd (HBO Personeelsmanagement). Dat maakt dat ik de juiste balans vind tussen het belang van je bedrijf en het belang van je medewerkers. Zo ontstaat een win-winsituatie waarbij je medewerkers én je bedrijf groeien.

Je hebt een visie over de groei van jouw bedrijf. Is deze visie duidelijk voor de medewerkers in je bedrijf? Hebben zij de juiste kennis en ervaring om hun werkzaamheden volgens jouw visie te verrichten? Ik vind voor elke functie een passende medewerker en help je medewerkers om hun functie beter te vervullen.

Werkend en denkend vanuit de visie van jouw klanten, stel ik samen met jou stap voor stap een plan van aanpak op, dat zorgt voor een optimale HR-cyclus waarin gemotiveerd personeel bijdraagt aan de successen van jouw bedrijf. Ik richt mij in het bijzonder op B2B klanten in de techniek en de zakelijke dienstverlening.

3.0 Organisatie

Door nieuwe technieken en sociale media is de buitenwereld steeds meer een onderdeel van je bedrijf. Dat vraagt om een nieuwe aanpak van jouw organisatie. Transparantie, kennis delen, samenwerken, personal branding en zelf management zijn nieuwe onderwerpen, waarmee je als ondernemer te maken krijgt. Ik geloof dat de 3.0 Organisatie de toekomst heeft en vertel je graag welke kansen dit aan jouw bedrijf biedt.