Leiderschapscoach/HR Consultant

 

In de jaren dat ik in het HR-vak werk, heb ik veel ervaring opgedaan met alle facetten van het vak en met advisering van ondernemers en hun management. Met mijn commerciële achtergrond en opleiding kan ik het belang van het bedrijf en het belang van de medewerker in de juiste balans brengen.

Het inspireert mij wanneer ik tevreden medewerkers zie in een bedrijf waar zij zich thuis voelen. Mensen die plezier in hun werk hebben en die goed functioneren. Die van toegevoegde waarde zijn voor hun werkgever en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de onderneming. Een win-win situatie.

In mijn eigen loopbaan heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om uitgedaagd en gewaardeerd te worden en helaas ook wat het met je doet wanneer dit niet het geval is. Met deze ervaring begeleid ik organisaties in leiderschap en coach ik ondernemers om dat te realiseren. Er zijn nog veel bedrijven waar leiderschap niet op de agenda staat en waar talenten van mensen nog niet optimaal benut worden. Dit gaat ten koste van de resultaten van de onderneming. Met mijn coaching kan hierin verandering komen.

Al meer dan 10 jaar werk ik nauw samen met directeuren en ondernemers en kijk ik nauw mee met bedrijfsprocessen en de bedrijfsvoering. Ik zie niet alleen wat er in het bedrijf gebeurd, maar ook wat er in de directiekamers gebeurt. Ik herken daardoor als geen ander de frustraties en de uitdagingen waarmee een ondernemer dagelijks te maken heeft en welke invloed dat heeft op de medewerkers in een organisatie. Deze ervaring en het onderzoek dat ik heb gedaan naar succesvolle werkgevers hebben ervoor gezorgd dat ik ondernemers verder kan helpen bij de groei van hun onderneming en daarin ook de kwaliteiten van het personeel meeneem. Zodat uiteindelijk iedereen met plezier naar zijn werk gaat en er alles uithaalt wat er in zit.  

De mens centraal