Trubkin Personeelsadvies

Tevreden klanten door beter
Personeelsbeleid

Anouschka Trubkin

HRM (Human Resource Management) betekent dat je jouw personeelsbeleid zo vormgeeft, dat medewerkers gemotiveerd en breed inzetbaar zijn in je bedrijf. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Door te investeren in een goed HRM-beleid loopt jouw bedrijf altijd voorop.

Binnen het strategisch beleid van uw organisatie bepalen we gezamenlijke doelen, met een oplossingsgerichte visie voor de lange termijn. Door het inzetten van verschillende HR-instrumenten laten we teams en individuele medewerkers uitblinken en jouw bedrijf groeien.

De juiste medewerker op de juiste plek

Als medewerkers in jouw bedrijf op de juiste werkplek zitten, zullen ze het beste uit zichzelf halen en dat zie je terug in je bedrijfsresultaat. Betrokken medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Stel je medewerker daarom centraal.

Lees meer

Wat betekent personeelswetgeving voor jouw bedrijf?

Weet je waar je als werkgever allemaal mee te maken hebt als het gaat om arbeidsrecht en sociale zekerheid? We zetten diverse regelingen voor je op een rijtje en houden je op de hoogte van de wijzigingen.

Lees meer

Organisatieadvies

Trubkin Personeelsadvies kijkt verder dan alleen naar je personeel. Ook de inrichting van je organisatie draagt bij aan het verkrijgen en behouden van betrokken medewerkers. Ik geloof dat de 3.0 organisatie hier optimaal aan bijdraagt en dus de toekomst heeft.

Lees meer

Paardencoaching

Coachen met de inzet paarden is een ervarings- en oplossingsgerichte methode om medewerkers en leidinggevenden individueel of in teamverband te coachen en oprechte feedback te geven. Een unieke beleving en ervaring met paarden is niet nodig.

Lees meer